Duurzaam bouwen

Wij vinden milieu belangrijk. Het FSC keurmerk geeft aan dat een product afkomstig is uit bossen die volgens de FSC normen worden beheerd. Deze normen zijn opgesteld in internationale samenwerking tussen in totaal 149 landen. Onafhankelijke controleurs kijken of de boseigenaar de FSC normen naleeft. Als dat zo is verkrijgen de boseigenaren daarvoor een FSC Certificaat. Hun bos is dan aantoonbaar duurzaam beheerd: op een manier waarbij de natuur wordt beschermd, de rechten en veiligheid van werknemers en inheemse bevolking worden gerespecteerd en het geoogste hout geld oplevert. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat het door ons gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Het KOMO-keurmerk is het bekendste keurmerk in de bouw. Volgens onderzoek kent circa 94 procent van de Nederlandse bevolking het keurmerk. Ook wij bouwen conform de richtlijnen van het KOMO keurmerk.

Ons uitgangspunt is dat duurzaam verbouwen en renoveren u evenveel, of zelfs extra wooncomfort oplevert en een nog prettiger en gezonder binnenklimaat. En vaak is het nog financieel aantrekkelijk ook. Denk bijvoorbeeld aan innovatieve oplossingen waarmee u kunt besparen op uw energiekosten. Zoals isolatie, (extra) geïsoleerd glas, zonnepanelen of CO2-neutrale installaties. Laat u ook eens informeren over de nieuwe generatie “groene” bouwmaterialen: mooi en natuurlijk, isolerend en toch ademend. En wat dacht u van het in ere herstellen van oude materialen? Hoe “duurzaam” wilt u het hebben? We laten de keus aan u.